$apiData['content']['article']['title']

Bokningsvillkor Hotell Bele

Du och hotellet kommer överens om villkoren för rumsuthyrningen.

 

Namnet på det bolag som driver Hotell Bele är Hotell Bele AB (org nr 556529-9426). Om inte någon speciell överenskommelse har träffats gäller följande regler. För gruppbokningar gäller särskilda regler enligt branschorganisationen Visita.

Bokning och bekräftelse
En bokning är bindande i och med att den bekräftats och du fått ett bokningsnummer. Detta kan ske muntligen, skriftligen eller via bokningssystem. Vid bokningen är du skyldig att uppge namn, adress, ankomst- och avresetid samt hur betalning skall ske. Olika regler gäller för olika priser, se detaljerad prisinformation.

Bokning av minderårig utan målmans sällskap
För att boka ett rum på Hotell Bele måste du vara minst 18 år. Du som bokar rummet för en underårig är ansvarig oavsett om du bor eller inte bor med den underårige i rummet.

Ta med gäster till hotellrummet
Av säkerhetsskäl tillåter vi endast våra medarbetare och incheckade gäster att vistas fritt i hotellrum eller andra reserverade lokaler.

Ankomst och avresa
Tider för in- och utcheckning varierar beroende på bokning och prisklass. Läs vår detaljerade prisinformation om vad som gäller för din vistelse här.

Avbokning och utebliven ankomst
Avbokningsvillkoren varierar beroende på vilket pris du har bokat, läs noga detaljerad prisinformation. Om inte annat överenskommits vid bokningstillfället eller priset du har valt har andra regler skall avbeställning ske senast kl 14.00 dagen för ankomst. Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare än kl 14.00 samma dag som ankomst, får du betala för ett dygn.

Tidig avresa och vistelse på obestämd tid
Gäller din bokning en bestämd tidsperiod men avresan sker tidigare kan det medföra prisjusteringar. Ta kontakt med hotellet och meddela avresa. Bor du på hotellet på obestämd tid och förlänger din vistelse med ett dygn i taget behöver du meddela avresan senast kl 18.00 dagen före. I annat fall har vi rätt att ta betalt för ett extra dygn. Om hotellet inte längre kan låta dig disponera rummet har du rätt att få veta detta senast kl 18.00 dagen före avresan.

Förvaring av värdesaker och bagage på hotellrummet eller i bagagerummet
Lämna inte värdesaker eller bagage utan uppsikt vid in/utcheckning, frukost eller när du väntar på taxi eller buss. Hotellet har av säkerhetsskäl ingen skyldighet att förvara egendom som är av högt värde eller egendom som skulle kunna utsätta hotellets personal eller övriga gäster för fara. Hotellet har inte något strikt ansvar för egendom som du förvarar på hotellrummet eller i bagagerummet. I receptionen finns kassaskåp där vi kan hjälpa till att förvara mindre saker.

Betalningsvillkor
För vissa priser gäller förskottsbetalning. Läs detaljerad prisinformation när du bokar rum. Detta belopp avräknas den slutliga räkningen. Avbokar du rummet utan hänsyn till avbokningsvillkoren, har hotellet rätt att behålla bokningsavgiften/förskottsbetalningen. Generellt gäller att hotellräkningen skall betalas vid bokningstillfället. Hotellet accepterar de vanligast förekommande kontokorten. Hotellet är dock inte skyldigt att acceptera kontokort, checkar, kuponger eller utländsk valuta om hotellet inte har erbjudit sig att göra det.

Din egen säkerhet
Ta alltid reda på var nödutgångar, larmknapp och brandsläckare finns. Titta efter detaljer i informationen på insidan av hotellrumsdörren. Läs även broschyren "Att bo på hotell" som finns på alla hotellrum.

img

Rum

Välj det rum som passar dig bäst, från enkelrum till dubbelrum large.

Läs mer