$apiData['content']['article']['title']

Vår Hållbarhet

Hotell Bele är ett litet hotell, vilket innebär att all personal på hotellet sköter receptionen, frukosten och städ av alla hotellrum och övriga lokaler. All vår personal bor i närområdet och vi försöker alltid i första hand rekrytera personal lokalt.

 

Vårt mål är att ha lite matsvinn och vi ser till att anpassa frukosten efter antalet gäster. Vi serverar hemgjord sylt och marmelader av bär och frukt som vi plockar själva.

Vi bakar eget bröd och alla kakor själva. Brödet och pålägget som blir över från frukosten gör vi smörgåsar av som gästerna kan äta på kvällen. Honung och ägg från närområdet. Vi köper second hand, tex porslin, dukar, tavlor mm

 

Våra gäster kan bidra och vara med att ta ansvar för en bättre miljö, bland annat genom att använda handdukar flera dagar och släcka lampor och tv när de inte är på rummet. Vi rekommenderar gärna om aktiviteter i vår närhet vad det gäller kultur och natur under hela året. .

 

Du kan hjälpa oss i vårt miljöarbete! Ge oss gärna tips och förslag kring hur vi kan förbättra vårt miljöarbete! Din åsikt är viktig för oss. Receptionen hjälper dig gärna om du har frågor eller vill veta mer om hur du kan bidra.

img

Rum

Välj det rum som passar dig bäst, från enkelrum till dubbelrum large.

Läs mer